Pitchdrive: topsamenwerking met schitterend resultaat

Leuk nieuws van onze klant Pitchdrive. Het technologiefonds slaagde erin om een nieuwe kapitaalronde succesvol af te ronden. Dankzij deze kapitaalinjectie, de derde ondertussen, kunnen ze verder investeren in beloftevolle Belgische én Europese tech start-ups. 

Om de administratieve opvolging van deze kapitaalronde in goede banen te leiden, deed Pitchdrive een beroep op Supporter Lotte. In haar rol was Lotte het primaire aanspreekpunt voor investeerders bij de aanmaak, opvolging en ondertekening van de contracten.

Een samenwerking die langs beide kanten heel erg in de smaak viel. ‘We waren aangenaam verrast door de snelheid waarmee jullie het perfecte profiel aan ons voorstelden. Lotte was quasi onmiddellijk ingewerkt en kon zonder verdere begeleiding autonoom aan de slag. Ze communiceert open en duidelijk én werkt pro-actief, nauwkeurig en betrouwbaar. Kortom het gedroomde profiel om dit project mee tot een goed einde te brengen.’ Aldus Emily Kegels, Head of Qualification & Investments bij Pitchdrive.

De Supporters staan klaar om jouw zaak te helpen.
Zelf Supporter . worden?
Categorieën:

Deze artikels vind je mogelijk ook interessant: