HR

Bij de eerste medewerker was het nog leuk en nieuw, de tweede werknemer lukte ook nog, maar bij de derde geplande aanwerving brak het angstzweet je uit als je dacht aan de tijd en energie die het kost om de juiste match te vinden?

Om nog maar te zwijgen van de opstartformaliteiten en het geregel met een sociaal secretariaat waar je eerlijk gezegd niet veel van begrijpt. Had je al die vragen over vakantierechten ook onderschat? Onze Supporters springen met veel enthousiasme bij!

Welke taken?

Wat zijn de voordelen?

Je geeft het werk in handen van specialisten. Specialisten met personeelsgerelateerde kennis op jouw maat. Specialisten met de juiste communicatieve vaardigheden die in staat zijn om op een correcte manier de juiste vragen te stellen aan de juiste partij, ongeacht of het gaat om een sollicitant, medewerker of sociaal secretariaat.

Onze specialisten zorgen voor tijd. Jij ziet interessante sollicitanten en maakt de uiteindelijke keuze. Je Supporter doet de rest. Hij of zij zal niet-weerhouden sollicitanten inlichten, het contract voorbereiden, zorgen voor ondertekening, het sociaal secretariaat informeren, etc.

Onze specialisten zorgen voor kwaliteit. Schoenmaker, blijf bij uw leest. Onze Supporters zorgen ervoor dat voor je medewerkers alles wettelijk geregeld is zoals gangbaar voor jouw bedrijf en dat ze een antwoord krijgen op hun personeelsvragen. Jij hoeft er dus enkel nog voor te zorgen dat er werk ligt te wachten.