Voordelen

Waarom kiezen voor De Supporters?

Kwaliteit

Kwaliteit komt eerst. Wij geloven dat we het beter kunnen dan wanneer je het zelf doet. Dankzij ons rekruteringsproces vinden we altijd een expert die de job inhoudelijk perfect zal uitvoeren en die ook past bij jou en je bedrijf. We zorgen voor opvolging, want eens onze Supporter gestart is, laten we die natuurlijk niet aan zijn/haar lot over. En bovendien is jouw administratie onze job: die nemen we er niet zomaar even tussen, maar krijgt onze volle aandacht. Klinkt dat als een tijdrovend proces? Niets is minder waar: jouw ideale match is in geen tijd beschikbaar.

Transparantie

Bij De Supporters houden we niet van verrassingen, althans niet in onze samenwerking. Je weet steeds wat je kan verwachten, we houden het graag gewoon eenvoudig. Geen complexe constructies, wel heldere contracten. Geen verborgen kosten, maar vaste prijzen. Geen starre afspraken, wel flexibiliteit via een maandelijks aanpasbaar engagement.

Tijd

Je volgt het werk op in plaats van het zelf uit te voeren: dat betekent minder stress en meer tijd om te focussen op je klant, medewerkers of product.

Frisse kijk

Onze Supporters kijken met een frisse blik naar de uit te voeren taak. Als onderdeel van hun opleiding leren ze inefficiënties te herkennen. Kan die taak beter? We zullen niet aarzelen om onszelf overbodig te maken!

Waarom De Supporters?

Overtuigd van onze voordelen?