Mediabedrijf zoekt Supporter voor administratieve ondersteuning in advertentie afdeling

Hoe cool kan een nieuwe uitdaging soms klinken? We willen ons Supporters-team uitbreiden, voor een opdracht in een toonaangevend mediabedrijf, waar je in de advertentie afdeling je administratieve skills mag tonen. Dat is 3x top: Supporter, Media en Advertising!  


Wat ga je doen?

 

Binnen het team van “advertising operations” ben je verantwoordelijk voor het inboeken van de omzet van advertentiecampagnes.  

Samen met het bewaken van de volledige administratieve flow vervul je ook een belangrijke rol in het productieproces van de campagnes. Je bent aanspreekpunt voor andere afdelingen, zoals sales en finance, en zorgt voor de aanlevering en controle van het reclame-materiaal.  

Zonder jou gaan de reclamecampagnes niet live, verschijnen ze niet correct of krijgen de klanten geen factuur… 


Wie zoeken we?

Om die uitdaging aan te gaan zoeken we een gedreven, nauwkeurig werkende Supporter met relevante werkervaring en zin voor verantwoordelijkheid. Werken met deadlines schrikt je niet af. Je bent flexibel en een topper in administratie en organisatie. Je werkt graag in teamverband en je bent tweetalig (NL-FR). Je werkt ‘hybride’, deels op kantoor in Brussel (schitterende werkplek trouwens), deels van thuis uit. Je bent (quasi) onmiddellijk beschikbaar voor een voltijdse opdracht. 

 


En wat krijg je daarvoor?


Je komt in eerste instantie terecht in een heel dynamisch en warm team van Supporters. Je wordt er van nabij begeleid in je nieuwe rol en je krijgt maximaal kansen je verder te ontplooien. Je mag rekenen op een marktconform salaris met extralegale voordelen. Tenslotte bestaat de mogelijkheid om, na 6 maanden, in vast dienstverband te treden bij het mediabedrijf.  


Helemaal overtuigd?

 

Stuur ons (contact@desupporters.be) dan je cv met een korte motivatiebrief en wij nemen snel contact met je op. 

We hechten geweldig veel belang aan de juiste m/v/x op de juiste plaats. Hou rekening met een grondig recruteringstraject waarbij wij jou goed leren kennen en jij ons en de functie. 

Veel succes!