Ook zo’n hekel aan het opstellen van de jaarrekening?

Veel ondernemers kennen het probleem. Hoewel je wil dat jij en je werknemers gewoon aan het werk kunnen, blijkt die vervelende administratie toch altijd weer een enorm deel van de tijd op te slokken. Daarom zijn er Supporters (www.desupporters.be). Maar wist je dat je ook beroep kan doen op een Supporter voor ondersteuning bij de opmaak van je jaarrekening?

Zowel het opmaken van de jaarrekening als – indien gewenst – de neerlegging bij de Nationale Bank: een Supporter neemt het met de glimlach van je over. Zo maak je kostbare tijd vrij, en bovendien hoef je zelf niet te investeren in de software.

Hoe werkt het?

We bezorgen een duidelijk overzicht met de benodigde informatie, en zodra die werd ontvangen, gaat je Supporter aan de slag.

Wat kost het?

De prijs varieert in functie van de complexiteit van de jaarrekening, en de kwaliteit van de aangeleverde informatie.

Voor een volledig schema betaal je 925 euro*, een jaarrekening volgens het verkort model verkrijg je al voor zo’n 650 euro*.

Een geconsolideerde jaarrekening hangt vaak samen met individuele jaarrekeningen, waarvoor we graag een offerte op maat bezorgen.

Overtuigd? Vragen?

Stuur een mailtje naar contact@desupporters.be, en je wordt snel geholpen.

PS: ook voor de (verplichte) jaarlijkse structuurenquête kan je op De Supporters rekenen! * Deze prijzen zijn excl. de neerleggingskosten die worden betaald aan de Nationale Bank.