De Supporters breiden uit

De Supporters breiden uit!

Wat. Een. Week.
Wauw, wat zijn wij in 2021 stevig uit de startblokken geschoten! Niet 1, maar 2 nieuwe medewerkers vervoegden deze week het team van De Supporters. En ook nu weer zijn het 2 absolute toppers (of wat had je gedacht?)! 

Inge

Inge heeft meer dan 30 jaar ervaring als management assistente van een top-CEO, en ook na al die jaren is ze nog even gepassioneerd in het ondersteunen en ontzorgen van haar klanten.  Het woord ‘probleem’ zal je ze niet gauw horen zeggen, ze spreekt liever over ‘uitdagingen’. Discretie is deel van haar DNA, en ook aan betrokkenheid en enthousiasme ontbreekt het Inge niet.  
Inge neemt als Supporter vooral opdrachten op binnen het Office Management gebeuren. Denk daarbij aan agendabeheer en planning, het plaatsen van bestellingen, telefonische permanentie, postverwerking, het maken van presentaties en het assisteren bij aanbestedingen.  

Marielyne

Marielyne start als verantwoordelijke Business Development. Na een carrière in de media – (niet) toevallig ook onze eerste liefde – vervulde ze deze rol eerder al met verve bij een uitzendbureau. Zo’n bureau kan je niet meteen vergelijken met De Supporters, maar klanten begeleiden, Supporters meenemen doorheen het ganse recruteringstraject èn mee zorgen voor die ideale match: Marielyne kan het allemaal. Wil je kennismaken met De Supporters? Marielyne kan je vlot bereiken via https://desupporters.be/contact/  


Het mag duidelijk zijn: bij De Supporters zijn we helemaal klaar voor 2021! Tot gauw!