Verzorgen van reservaties voor hotels, restaurants, vluchten, huurwagens… voor een manager van BV’s te Brugge

Als manager van een aantal bekende Vlamingen ben ik ook een logistiek manusje-van-alles. Zo zorg ik voor de juiste hotels, restaurants, vluchten, huurwagens… Onnodig te zeggen dat er zich ook vaak last-minute-annulaties en onvoorziene omboekingen voordoen.

Sinds ik 10 BV’s service, doe ik een beroep op De Supporters. Het is voor mij belangrijk om het enige aanspreekpunt te blijven naar mijn klanten toe en ik verzorg ook zelf liefst alle dringende issues, maar via een abonnement van 2.000 euro per maand heb ik de niet-dringende logistieke taken uitbesteed aan een Supporter. Die 40 uur ondersteuning maken echt een groot verschil in mijn werkdruk. Mijn Supporter wordt ook duidelijk opgevolgd en bijgestuurd waar nodig, waardoor ze op heel korte tijd ingewerkt was en ik nu in vol vertrouwen en met veel plezier met haar samenwerk.