Supporter worden

Wil jij ook Supporter worden? 

 

Dat treft! Wij zijn voortdurend op zoek naar kwalitatieve Supporters. 

Ook jij kan je loopbaan zelf in handen nemen, zelf bepalen hoeveel uur per week je wil werken en voor wie je wil werken.  

Bye bye verveling

Zoek je afwisseling en variatie in je job? Als Supporter werk je voor kleine en middelgrote bedrijven, in alle sectoren, zowel voor gevestigde waarden als voor hippe startups. 

Office management, finance, HR…

Bye bye verveling in je job! 

Samen

Je staat er helemaal niet alleen voor. We werken nauw samen, luisteren aandachtig naar de hindernissen die je onderweg tegenkomt en zoeken samen naar de beste oplossing. In ons team zit een specialist voor elk probleem. 

Bij elke opdracht krijg je de nodige zelfstandigheid en kansen om initiatief te nemen. Tegelijk zijn we graag klankbord en streven zo naar permanente verbetering. 

Die verbetering geven we nog een zetje door regelmatig opleidingen te voorzien en kennis te delen uit onze ‘best practices’. 

Je merkt het, we streven naar een langdurige en fijne samenwerking.  

Asset 9

Te mooi om waar te zijn?

Helemaal niet! Al geven we toe dat je flink wat in je mars dient te hebben om Supporter te worden. We bieden onze klanten een topservice aan en dat kan enkel met top-Supporters. We besteden dan ook uitermate veel aandacht aan het rekruteringstraject dat we samen afleggen.

Bij een eerste afspraak leren we mekaar wat beter kennen. Wat verwacht jij van De Supporters en wat maakt dat je graag Supporter wil worden? 

Voelen we een ‘klik’, dan willen we je graag een paar levensechte cases voorleggen. Zo krijg jij een beeld van welke taken je in de toekomst mag verwachten en zien wij hoe jij de dingen aanpakt. 

Overtuig je ons van je functionele skills? Dan bekijken we graag je soft skills. Supporters kunnen zich immers snel en goed inleven in de leefwereld van onze klanten. Daar hechten we véél belang aan. Net als aan discretie en 100% vertrouwen. 

Tenslotte overlopen we nog het traject en stemmen we finaal af of we de juiste partners voor mekaar zijn. 

Wat een zwaar traject! 

Het lijkt veel en zwaar en dat is het in feite ook wel. We zorgen er wel voor dat heel het traject van initiële kennismaking tot handshake snel en efficiënt gebeurt. Zodat we jou de Supporter-overeenkomst kunnen opsturen en je snel aan de slag kan. 

Ontdek je graag wat onze huidige Supporters vinden van hun job en het traject om Supporter te worden? 

Vrijblijvend kennismaken?