Agendabeheer en planning voor een uitgever te Antwerpen

Een vlekkeloze planning vraagt organisatietalent, maar vooral ook tijd en focus. Dubbele afspraken, te weinig ruimte tussen meetings of onvoldoende tijd om openstaande punten op te volgen: het gebeurde vaker dan me lief was. Dat had niet enkel een impact op mijn humeur, maar ook onze klanten en medewerkers uitten al eens hun ongenoegen.

Die stress is alvast verdwenen sinds ik deze taak uitbesteed aan onze Supporter Arjan. Externe afspraken, agendaconflicten, verlofplanning van mijn 5 medewerkers en zelfs het inplannen van opvolgingspunten. Arjan neemt het met de glimlach van me over. Na slechts een week samenwerken, wist hij volledig wat ik nodig had. Nu hebben we 2 keer per week een korte afstemming van een kwartier en verder kan ik me bezighouden met de taken die hij in mijn agenda heeft gezet ?