Het team

 • Jessy is een goedlachse administratieve duizendpoot. Ze brengt 16 jaar ervaring met zich mee in audit, controlling en boekhouding in uiteenlopende sectoren. Verder heeft ze ook als personal assistant haar waarde bewezen. Jessy haalt haar grootste voldoening uit het helpen van mensen. 

  Als Supporter wil ze jouw onderneming naar een hoger niveau tillen. Ze houdt van afwisselende opdrachten, nieuwe uitdagingen en werkt graag samen met gepassioneerde mensen.  Ze voert haar taken uit op een enthousiaste en pro-actieve manier.

  Jessy geniet van een goed glas wijn samen met vrienden en familie, daarnaast kan je haar ook regelmatig terugvinden op het golfterrein of in de Zumba les.

 • Marian is leergierig en nauwgezet, met een affiniteit voor financiële administratie. Deze goedlachse, rustige vrouw pakt dingen graag zelfstandig aan en heeft er geen probleem mee om zich flexibel op te stellen. Ze heeft acht jaar als audioloog gewerkt, om daarna een volledige andere richting te geven aan haar carrière. Sinds 2017 werkt ze als administratieve kracht.

  Ze houdt van structuur brengen, variatie in haar werkdag en geïnspireerd worden door innovatieve ondernemers. Net daarom is ze erg blij om Supporter te zijn.

  In haar vrije tijd schoolt ze zich bij in IT en programmeren, maar houdt ze ook van wandelen, gewichtheffen en superheldenfilms.

 • Maak kennis met Dorien. Deze master in de handelswetenschappen startte haar carrière als administratieve en productionele steun voor productiehuizen in de Vlaamse film- en televisiewereld. Nadien ging ze aan de slag als dossierbeheerder in een boekhoudkantoor.

  Bij De Supporters kan ze beide ervaringen combineren: haar organisatorisch talent en administratieve ervaring, worden samen ingezet met haar financiële kennis. Dorien krijgt energie van variatie in haar job, het nauw contact met ondernemers, een hands’on aanpak en een leuke sfeer.

  In haar vrije tijd speelt ze volleybal of geniet ze van de gezelligheid van een avondje tafelen met vrienden.

 • Koen heeft een bachelordiploma personeelswerk op zak, en heeft verschillende jaren ervaring als payroll-verantwoordelijke, waarbij hij eveneens leiding gaf aan het payroll-team. Hij streeft continu naar vooruitgang en optimalisatie. Koen is enthousiast, opgewekt, leergierig en gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

  Als Supporter kan hij zich verder ontplooien in wat hij graag doet: organisaties vooruithelpen en naar een hoger niveau tillen. Koen houdt van variatie en flexibiliteit in zijn takenpakket.

  In zijn vrije tijd houdt hij zich graag sportief bezig: (zaal)voetbal, wandelen en lopen. Daarnaast spreekt hij graag af met vrienden en familie, en geniet hij op tijd en stond van een goede film met een lekker glas wijn of fris biertje.

 • Inge is een nieuwsgierige, spontane, pro-actieve administratieve veelvraat die motivatie en plezier vindt in een inspirerende omgeving.

  Na meer dan 30 jaar ervaring als directie-assistente voor een marktonderzoeksbureau heeft ze een passie ontwikkeld voor het ondersteunen en ontzorgen. Het woord “probleem” staat niet in haar woordenboek, “uitdagingen” vind je daarentegen snel terug. Discretie is deel van haar DNA, net zoals betrokkenheid en enthousiasme. Daarnaast zit organiseren in haar bloed.

  Deel uitmaken van De Supporters is een weloverwogen keuze. Zo kan ze volledig opgaan in haar leergierigheid en bontheid van taken.

  Inge is een echte muziekfreak en houdt vooral van 70-ies muziek. In haar vrije tijd  geniet ze graag van haar familie en vrienden met een glaasje bubbels. Haar museumkaart is bijna elk jaar versleten. Reizen en culturen ontdekken maakt haar leven rijker. Golf spelen is haar aspiratie.

 • Marielyne is een echte positivo. Haar glas is eerder halfvol dan halfleeg. Ze vindt variatie in het leven en in haar werk heel belangrijk. Gelukkig vond ze de ideale combinatie tussen Sales en HR.

  Ze houdt ervan om mensen samen te brengen en bruggen te bouwen tussen verschillende partijen. Luisteren naar kandidaten en klanten zodat de ideale match kan plaatsvinden. De juiste persoon op de juiste plaats zetten, dat geeft haar energie.

  Na meer dan 7 jaar ervaring in het outsourcen van administratieve profielen in de interimsector, kiest ze nu bewust om mee te springen in het verhaal van De Supporters. Kleinere ondernemingen de kans geven om hun administratie uit handen te geven aan een expert, daar zit toekomst in.

  Het enthousiasme van De Supporters werkt aanstekelijk. Ze kijkt ernaar uit deze groep van administratieve duizendpoten nog uit te breiden en de ideale match te vinden met ondernemers waar De Supporters een uitdagend administratief traject kunnen afleggen.

  Marielyne houdt van reizen, afspreken met vriendinnen, maar evengoed van gezellige avondjes thuis.

 • Vicky is een organisatorische duizendpoot met een sterke marketing achtergrond. In 2014 besloot ze haar carrière een andere wending te geven en haar brede werkervaring aan te bieden aan verschillende bedrijven voor tijdelijke opdrachten. In die periode breidde ze haar kennis uit op het vlak van administratie, human resources en property management  Ze is enthousiast en geëngageerd, leert snel en legt zeer gemakkelijk contacten wat haar heel vlot inzetbaar maakt.

  Ze is gepassioneerd door reizen en andere culturen ontdekken. Freelance werken op afstand met De Supporters  geeft haar dan ook de mogelijkheid om beide te combineren.

 • Carlos heeft meer dan 20 jaar ervaring in finance, boekhouding en (project)management. Een decennium van zijn leven bracht hij door als expat in Azië waar hij betrokken was in grote, internationale projecten met Belgische stakeholders. Hij voelt zich als een vis in het water in zowel een nationale als internationale omgeving. Hij hecht veel belang aan accuraat werk, flexibiliteit en het halen van deadlines. Carlos is zeer onderlegd in ERP en boekhoudsoftware, cloud software en offline computerapplicaties. Zijn passies zijn technologie en reizen en is vooral Supporter geworden omdat beide passies in deze job te combineren zijn.

 • Stefanie heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de financiële sector, opgebouwd in meerdere landen en continenten. Ze is zeer punctueel en kan met meerdere CRM systemen overweg waaronder SAP, NetSuite, QuickBooks, Salesforce en meer. 

  Stefanie is Supporter geworden nadat ze zo een goede ervaring heeft gehad met werken op afstand tijdens de Corona lockdown. Ze wil graag haar ruime ervaring nu van thuis uit ter beschikking stellen aan bedrijven die verder willen groeien. Ze heeft veel kennis van meerdere culturen nadat zij als Nederlander verhuisd is naar het Verenigd Koninkrijk en daarna naar Mexico waar zij nu woont en heeft gewerkt voor een bedrijf gevestigd in Amerika.

  Stefanie spreekt vloeiend Engels en is bezig met het leren van Spaans. In haar vrije tijd speelt zij graag in een team samen op de PS4 en kijkt ze graag voetbal, wat zij ook 20 jaar lang zelf gespeeld heeft.

 • Katherine heeft een passie voor talen. Met een talenopleiding achter de rug, voelt ze zich helemaal thuis in internationale of meertalige ondernemingen. Haar jarenlange ervaring in administratieve functies en als personal assistant heeft ze opgedaan in verschillende bedrijven en sectoren, zowel in binnen-als in buitenland. Zij past zich dus snel aan elke omgeving aan.

  Uitdagingen en variatie geven haar energie. Ze is enorm leergierig en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om bedrijven en ondernemers op de meest efficiënte manier vooruit te kunnen helpen.

  Als Supporter kan zij bij verschillende bedrijven aan de slag gaan, waardoor ze kan blijven leren en groeien.

  Wanneer ze niet werkt, trekt ze er graag met de rugzak op uit om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Avontuurlijke reizen zijn helemaal haar ding.  Dichter bij huis kan je haar tegenkomen op een terrasje in de stad of tijdens een wandeling in de natuur.

Quote klant

“Als scale up en absolute leek in personeelsadministratie kwam de ontdekking van De Supporters als geroepen. Zij doen die taken (graag) waaraan ik een hekel heb. De geboden flexibiliteit in zowel het takenpakket als in het abonnement geven me rust en vertrouwen.”

Privacy - Loopbaanbegeleiding in Mechelen - Financial consulting - Executive coaching - Vind een loopbaancoach